ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ – DMC

Ταξιδιωτικό Γραφείο DND - Ρόδος

Οι καλύτερες τιμές για ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Επισκεφθείτε τους καλύτερους προορισμούς στην Ελλάδα

… και ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ το ξενοδοχείο που επιθυμείτε στις καλύτερες τιμές!

dndlogo-small146

DND TRAVEL AGENCY – Οι καλύτερες τιμές για τις διακοπές σας στην Ελλάδα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Ταξιδιωτικό πρακτορείο DND Travel αποτελείται από επαγγελματικό προσωπικό που ειδικεύονται στον εισερχόμενο τουρισμό, παρέχοντας την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών για τις διακοπές σας στην Ελλάδα. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθήσει με τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα, ταξιδιωτικά πακέτα και επιλογές διαμονής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ DND ΡΟΔΟΣ

ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ?
Το γραφείο μας βρίσκεται δίπλα Αεροδρόμιο Διαγόρας Ρόδου και χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε μια πρόσφατα ανακαινισμένη παραδοσιακή κατασκευή. Καλύπτει συνολική επιφάνεια 3.000 τ.μ. και ο κεντρικός χώρος γραφείων μας αποτελείται από 800 τ.μ. εσωτερικού χώρου εργασίας, με αποτέλεσμα ένα άνετο περιβάλλον για την κάλυψη όλων των αναγκών της Ομάδας του Ταξιδιωτικού Γραφείου DND και των συνεργατών του Tour Operator (προσωπικό / εκπρόσωποι ). Αξίζει να σημειωθεί στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μεγάλος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για τα αυτοκίνητα και τα πούλμαν μας.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Ο ιδιοκτήτης κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου είναι ο διευθύνων σύμβουλος της DMC (Destination Management Company) που παρέχει κάθε δυνατή τουριστική υπηρεσία και ολοκληρωμένα πακέτα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Τα τελευταία 15 χρόνια DND Travel Agency παρέχει υπηρεσίες διαμονής και εξυπηρέτησης πάνω από 500.000 ικανοποιημένους επισκέπτες με σταθερό ρυθμό ανάπτυξης που συνεχίζει μέχρι σήμερα να προσφέρει αποδεδειγμένη ευελιξία που καλύπτει ποικίλες απαιτήσεις ενός ευρέος φάσματος πελατών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Η εταιρεία έχει αποκτήσει σταθερή φήμη και τον απόλυτο σεβασμό των συνεργατών/πελατών της, ο λόγος είναι ότι προσφέρουμε επαγγελματική ποιότητα υπηρεσιών άρα αξιόπιστη εστίαση/βοήθεια στον πελάτη. Η ανάπτυξη και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης προορισμών για την αγορά είναι η κύρια αποστολή μας, με την εμπειρία και την υπεύθυνη εργασία μιας δεκαετίας που φτάσαμε στην κορυφή.

ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ;

dndtravel-vertical-waves

Η ομάδα των ειδικών μας προσφέρει λαχταριστές ειδικές προσφορές. Από περιπετειώδεις εκδρομές στο δάσος μέχρι παραλίες που προκαλούν δέος, η συλλογή των προορισμών μας είναι ακαταμάχητη.

dndtravel-vertical-waves2

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΡΟΔΟΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Ολοήμερη εκδρομή στη Ρόδο (1) – Οι επιβάτες θα ταξιδέψουν στην εκπληκτική δυτική πλευρά της Ρόδου.

 • Ώρα παραλαβής από το ξενοδοχείο σας: Περίπου 8:00 – 9:00 π.μ.
 • Περνώντας από το χωριό Κρεμαστή με τη μεγάλη εκκλησία της Παναγίας.
 • Περνώντας από το χωριό Παραδείσι, θα φτάσουμε στον πρώτο μας προορισμό, την Κοιλάδα των Πεταλούδων.
 • Αφού απολαύσουμε τα αξιοθέατα του φυσικού οικοτόπου των πεταλούδων, θα ταξιδέψουμε μέσα από τα χωριά Θεολόγο, Σορώνη, Φάνες και Καλαβάρδα.
 • Επόμενος σταθμός μας θα είναι το χωριό Έμπωνα για φαγητό, ένα ορεινό χωριό με καταπληκτικά τοπία και το καλύτερο φαγητό του νησιού.
 • Μετά το γεύμα, θα συνεχίσουμε το ταξίδι νότια στο χωριό Σιάννα, επισκεπτόμενοι το αποστακτήριο σούμας (τοπικό ποτό) και τα τοπικά καταστήματα μελιού.
 • Όχι πολύ μακριά από εδώ, θα φτάσουμε στο χωριό Μονόλιθος και θα επισκεφθούμε το γραφικά ερείπια του Κάστρου του Μονόλιθου.
 • Τελευταία μας στάση, θα κατευθυνθούμε στο χωριό Λίνδος για το υπόλοιπο της ημέρας.

Ολοήμερη εκδρομή στη Ρόδο (2) – Οι επιβάτες θα ταξιδέψουν στην εκπληκτική ανατολική πλευρά της Ρόδου.

 • Ώρα παραλαβής από το ξενοδοχείο σας: Περίπου 8:00 – 9:00 π.μ.
 • Η πρώτη μας στάση θα είναι στο μοναστήρι Τσαμπίκα στο χωριό Αρχάγγελος, ένα πραγματικά εκπληκτικό μέρος στην κορυφή ενός λόφου που προσφέρει μαγευτικά τοπία.
 • Φεύγοντας από την περιοχή του Αρχαγγέλου, θα κατευθυνθούμε νότια προς το διάσημο χωριό της Λίνδου και θα μείνουμε εκεί για ~2 ώρες.
 • Επιστρέφοντας στον κεντρικό δρόμο, θα περάσουμε από τα Κολύμπια προς την Αρχίπολη για να φτάσουμε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου.
 • Στην τουριστική περιοχή κοντά στο Seven Springs, θα γευματίσουμε και θα χαλαρώσουμε.
 • Τελευταίος σταθμός θα ήταν η περιοχή του Καλαμώνα, όπου πολλά καταστήματα και παραδοσιακά αναμνηστικά πωλούνται για τις αξέχαστες αναμνήσεις σας.

 Μισή μέρα ξενάγηση της Ρόδου – Οι επιβάτες θα κάνουν μια περιήγηση με τα πόδια στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

 • Ώρα παραλαβής από το ξενοδοχείο σας: Περίπου 8:00 – 9:00 π.μ.
 • Αρχικά θα φτάσουμε στην είσοδο της Παλιάς Πόλης, καθώς η περιοχή έχει πολλές μεγάλες οχυρωμένες πύλες για είσοδο, θα επιλέξουμε την καταλληλότερη από τις 10.
 • Μετά από μια ενημέρωση για την ιστορία της Παλιάς Πόλης, θα πάμε στο περίφημο Αρχαιολογικό Μουσείο.
 • Συνεχίζοντας την ιστορική μας περιήγηση στην Παλιά Πόλη, θα κατευθυνθούμε προς το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των Ιπποτών της Ρόδου, γνωστό και ως Καστέλλο.
 • Στη συνέχεια, η ομάδα μας θα φύγει από την κεντρική περιοχή του Μανδρακίου και θα επισκεφθούμε το Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου, το οποίο ήταν θέατρο και στα αρχαία χρόνια.
 • Λίγα μέτρα μακριά, φτάνουμε στο λόφο Monte Smith, μια πανοραμική περιοχή που έχει μια εκπληκτική θέα στο νησί και το Αιγαίο Πέλαγος.
 • Η ξενάγηση συνεχίζεται στα ερείπια του ναού του Απόλλωνα και της Ακρόπολης της Ρόδου που βρίσκονται στην ίδια περιοχή στο λόφο Μόντε Σμιθ.

Στην ολοήμερη περιοδεία Leisure Cruise στη Λίνδο, οι ταξιδιώτες θα ξεκινήσουν από το λιμάνι Μανδράκι και προορισμός είναι το λιμάνι της Λίνδου, περνώντας κοντά στις μαγευτικές παραλίες της ανατολικής ακτής της Ρόδου.

 • Ώρα παραλαβής από το ξενοδοχείο σας: Περίπου 7:00 – 8:00 π.μ.
 • Σημείο συγκέντρωσης είναι το λιμάνι Μανδράκι, ακριβώς μπροστά από τα επιβλητικά δημοτικά κτίρια της Νέας Πόλης.
 • Επιβιβαζόμαστε στο πλοίο που φεύγει από το λιμάνι του Μανδρακίου στις 09:00 π.μ. και κατηφορίζει χαλαρά την ανατολική ακτή της Ρόδου προς τη Λίνδο.
 • Σε αυτό το 2ωρο ταξίδι με πλοίο, θα δούμε τα ανατολικά χωριά και τις ακτές Καλλιθέα, Φαληράκι, Λαδικό, Αφάντου, Κολύμπια, Αρχάγγελο, Χαράκι και Βλυχά.
 • Καθώς φτάνουμε στον προορισμό μας, αποβιβαζόμαστε στη μικρή ξύλινη προβλήτα και ανεβαίνουμε στην κεντρική πλατεία της Λίνδου.
 • Από εδώ μπορούμε είτε να νοικιάσουμε γαϊδούρια είτε να κάνουμε το δρόμο μας με τα πόδια μέσα από τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού μέχρι την Ακρόπολη και το Φρούριο των Σταυροφόρων.
 • Μετά την ξενάγηση στον χώρο, μπορούμε να κατεβούμε ξανά στο χωριό, για ψώνια, αναψυκτικά και ένα ελαφρύ γεύμα.
 • Στις 15:00 επιβιβαζόμαστε ξανά στο πλοίο για την επιστροφή στην πόλη της Ρόδου.
 • Καθοδόν, σταματάμε στη διάσημη αμμώδη παραλία της Τσαμπίκας για μπάνιο και μετά από μισή ώρα περίπου συνεχίζουμε την επιστροφή.
 •  Μόλις επιστρέψουμε στο λιμάνι, επιβιβαζόμαστε στα λεωφορεία για την επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Στη μισή μέρα από τη Ρόδο στη Σύμη, οι ταξιδιώτες θα επισκεφθούν το κέντρο της Ρόδου για ένα χαλαρωτικό ταξίδι στο κοντινό νησί της Σύμης.

Η Σύμη είναι μια πραγματική ελληνική νησιωτική εμπειρία. Αν δεν έχετε πάει ποτέ σε αυτό το μικρό και όμορφο νησί, δεν πρέπει να το χάσετε. Η Σύμη είναι ένα πολύ φιλικό νησί με πληθυσμό μόλις 2.500 κατοίκους, το οποίο δεν έχει χαλάσει ο μαζικός τουρισμός και εξακολουθεί να διατηρεί τον παραδοσιακό ελληνικό νησιώτικο τρόπο ζωής και φιλοξενίας. Μένοντας σε ένα από τα παλιά παραδοσιακά σπίτια και ζώντας ανάμεσα στους ντόπιους, θα μπορέσετε να ζήσετε σαν νησιώτες και να ξεχάσετε τελείως τα άγχη της σύγχρονης ζωής. Ελάτε να δείτε μόνοι σας γιατί οι άνθρωποι που έρχονται στη Σύμη γοητεύονται με αυτό το ιδιαίτερο νησί και συνεχίζουν να επιστρέφουν χρόνο με τον χρόνο. Ένα από τα πιο συναρπαστικά σημεία της εκδρομής είναι η επίσκεψη στο μοναστήρι του Πανορμίτη αφιερωμένο στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, ο οποίος είναι και ο προστάτης των κατοίκων της Σύμης. Τα μικρά στενά δρομάκια και τα σκαλιά εκατοντάδων ετών σας προσκαλούν να εξερευνήσετε και να περιπλανηθείτε στο νεοκλασικό χωριό της Σύμης, που φημίζεται για το εμπόριο σφουγγαριών. Για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα, υπάρχουν πολλές ταβέρνες που σας περιμένουν γύρω από το λιμάνι.

Τα τέλη εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους είναι με επιπλέον χρέωση που καταβάλλονται πάνω από τις παραπάνω τιμές εκδρομών ως εξής:

Προορισμός Τιμές Ωρες λειτουργίας
Ακρόπολη της Ρόδου Δωρεάν / άτομο Ανοιχτά 24 ώρες
Αρχαιολογικό Μουσείο 8 € / άτομο 08:00-19:40
Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου 6 € / άτομο 08:00-19:40
Ακρόπολη της Λίνδου 12 € / άτομο 08:00-19:40
Αρχαία Κάμειρος 6 € / άτομο 08:00-19:40
Κοιλάδα των Πεταλούδων 5 € / άτομο Ανοιχτά 24 ώρες
Φιλέρημος Παλιά Πόλη 6 € / άτομο 08:30 – 19:40

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Ταξιδιωτικό πρακτορείο DND Travel

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους. Είμαστε περήφανοι για τους συνεργάτες μας, οι οποίοι δουλεύουν μαζί μας για να προσφέρουν το καλύτερο σε εξατομικευμένα ταξίδια.